04 August 2017

KITSUI Generation 2 Collogen Anti Penuaan dan Menghilangkan Jeragat

Produk menghilangkan garis-garis halus diwajah


Nak masuk umur 30 ni, apa yang aku perasan, dah ada garis-garis halus kat wajah aku, then yang paling tak best, macam ada jeragat, adududu. Jeragat ni, walaupun sikit, tapi tak seronok dipandang, aku pun tak tahu lah kenapa, tak seronok betul. Aku sekarang memang mencari product untuk kulit, untuk boost immune, beri tenaga dan lain-lain, senang cerita nak satu produk yang boleh improve kesihatan luar dan dalam aku. Kalau nak makan macam-macam produk, risau juga kan, so kalau ada satu je produk, tapi boleh cover kesihatan luar dan dalam kita, lagi bagus kan.

Then bertemu lah aku dengan produk KITSUI Generation 2 Collogen. Apa yang bestnya tentang produk Kitsui ni, dia antioxidant dan anti aging. Selain itu, kelebihan Generation 2 Collogen ni ialah :

- Promotes Suppleness, Firmness, Elasticity, Skin Hydration

- Reduce Fine lines, Wrinkles, Pigmentation, Freckles and age Spot

- Improve Immune system, Sleep Quality and Boost energy


Semua ni memang sangat aku perlukan. Walaupun aku menyusukan Alfi, still boleh consume jika tiada apa-apa masalah, yang penting, jangan ada ALAHAN dengan seafood.

Sekotak Collogen ni ada 15 sachet di dalamnya, untuk kotak pertama, aku suggest ambil hari-hari ( satu sachet sehari ) untuk menampakkan kesan, sebab yelah, kita baru nak consume kan, selepas itu, untuk kotak kedua dan seterusnya, untuk maintain, korang boleh lah selang selikan pengambilan, boleh jarakkan 2 hari sekali.

Sebelum nak ambil collogen, pastikan korang detox badan korang tau, ni tips untuk nampakkan kesan produk yang kita ambil, kalau tak sia-sia je minum nanti. Tetapi, dengan Kitsui Collogen, tak perlu detox pun tak pe tau, boleh terus minum dan nampak kesannya.

Cara Minum Kologen

Korang boleh minum collogen ni pagi-pagi selepas breakfast atau selepas makan, boleh bancuh suam atau pun sejuk. Nak senang, korang shake je. Minum pulak sejuk-sejuk, sedapppp! Rasa dia mcm kita minum glucose tu, bau pun sedap, aku suka! HAHA.

Tips lagi 1, jangan bancuh cair sangat, air dalam 150ml je, sedap dah. Kalau air lebih, dia cair, tak sedap. kofkofkof. Semua nak sedap sajaaaa.

warna akan berubah mengikut batch pembuatan, dia ikut bahan yang digunakan tu. natural kan, so mmg warna berubah-ubah
Antara bahan yang digunakan untuk Generation 2 collogen. Ada arabic gum juga, arabic gum sangat bagus untuk kulit dan juga up immune kita. So bagi aku memang bagus sangat product ni. Jangan risau, collogen Kitsui ni HALAL ya! dan selamat dan natural. Alhamdulillah.

Kalau korang nak cuba, bagi aku, aku suggest sangat sebab harga dia sangat berpatutan, untuk produk yang natural dengan harga macam ni, memang terbaik lah.

Sekotak Kitsui Generation 2 Collogen 15sachet

Rm38.80 Sahaja.

NOW PROMOTION,

BELI 6, PERCUMA 1.
So, ajak kawan-kawan beli ramai-ramai, jimat uols. hehe.



kat mana nak beli? kalau pergi Guardian dan Watsons, boleh beli di sana, kadang-kadang ada promosi, kalau malas nak keluar, boleh beli di :

LAZADA. Jangan risau tentang fake ke ori ya, kerana semua pengedar mengambil dari HQ, insyaAllah takde barang fake dijual.

So apa tunggu lagi korang, pergi lah beli. Best tau! yang penting, bagus untuk kesihatan luar dan dalam! kulit pun lembab-lembab je rasa.

More info :


Bila badan rasa sihat, kulit pun bersih, kita pun happy kan! Love ya! TQ for reading.

1 comment:

Hamelia Hamid said...

first time dengar nama produk ni..boleh tambah dalam list ni...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...