Image and video hosting by TinyPic

23 September 2017

BIOBAX Cool Therapy Minyak Untuk Sakit Belakang

Penawar Sakit Pinggang dan Lenguh-lenguh Badan


Sebenarnya, dah lama dah nak buat entry pasal Biobax ni, asyik lah lupa, busy dengan ntah apa-apa kerja, asyik tak sempat, dah alang-alang tak boleh tidur ni, moh lah menaip jap sementara si Alfi tu tengah lena tidur. 1st of all nak say thanks kat mommy Irra sebab dia yang bagi aku Biobax ni dulu, sebelum beranakkan Alfi. Agaknya selalu nampak aku update pasal sakit belakang, sakit pinggang, terus dia bagi aku try Biobax ni, aku selalu nampak iklan biobax ni, tapi tak sempat nak cuba. Last-last irra bagi, syiokkk lah! TQ mommy irra.

Tapi korang nak tahu 1 rahsia tak? biobax ni aku pakai 2 3 kali je, sebab nak jimat-jimat, selebihnya, laki aku yang pakai, dia memang suka sangat minyak-minyak mcm ni, orang pakai jimat-jimat, last-last dia yang habiskan. cheyyyy~ sabar jelah. Laki aku cakap minyak ni best sangat, dia selalu kerja kuat, bila sakit belakang, dia sapu je, terus rasa lega.
Kita ni bila mengandung, sangat risau kan nak pakai sebarang minyak dan ubat, tapi biobax ni korang jangan risau, memang minyak dicipta khas untuk ibu mengandung yang sering sakit belakang, tambah-tambah lagi yang dah sarat tu, i feel u, memang kerap sakit belakang kan, nak tidur pun tak selesa, dengan Biobax, korang spray, sapu, terus rasa kurang sakit. Rasa sejuk-sejuk, nyaman je.

Kenapa aku cakap jangan risau? minyak ni selamat untuk kandungan kita, bahan-bahan semua semulajadi. tak de bahan kimia. InsyaAllah selamat, memang lulus KKM.

Siapa yang SESUAI menggunakan BIOBAX ni?


Semua peringkat sesuai, lelaki perempuan, orang muda, orang tua, kalau suami korang balik kerja tu, lenguh-lenguh badan, boleh lah urut dengan minyak ni, mak ayah kat kampung, nk solat payah bangun, sapu dengan minyak ni, insyaAllah okay.

Selain dari sakit belakang, Biobax juga boleh merawat resdung, cara dia, sapu kat tapak tangan, sedut dalam-dalam, lagi satu, IF MENGANTUK, tengah drive, nampak biobax dalam handbag, sama juga, spray kat tapak tangan, inhale dalam-dalam, insyaAllah hilang menganduk, sebab bau minyak kayu putih tu buat kepala segar, hilang mengantuk.

Minyak yang mudah dibawa ke mana-mana.


Biobax ni datang dalam bentuk botol yang kurus dan panjang, senang tau nak bawa kemana-mana, sumbat je dalam handbag. Settle, then korang tak perlu risau dia tumpah ke apa, sebab dia datang dalam bentuk spray, bukan botol yang kita kena tuang atas tapak tangan tu, so tak perlu risau , handbag korang takkan ada bau minyak angin, HAHA.

Bahan-bahan Biobax :


- Eucalyptus Oil
- Habbatussauda Oil
- Olive Oil
- Za'faran
- Lemon Grass
- Halia Bara
- Kaffir Lime
- Pappermint
- Menthol Crystal
Di atas ni adalah senarai bahan-bahan yang digunakan untuk membuat minyak Biobax ni, semua bahan semulajadi, tiada lansung bahan kimia, insyaAllah minyak ni sesuai untuk semua. Details setiap minyak, korang boleh baca kat poster bawah ni okays!



Ni antara testimoni pelanggan Biobax, banyak lagi testimoni kalau korang nak tengok, google je, memang terbaik tau, ramai dah guna rupanya. Korang jangan lupa try juga!

Kalau nak beli, boleh contact :

Cik Faten
Whatsapp 0193191446

Harga sebotol Biobax Rm80 untuk 50ml.

Nampak je harga mcm mahal, tapi tahan lama, untuk something yang bagus dan natural, why not cuba kan! try lah orang! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com