Image and video hosting by TinyPic

28 November 2017

Pernikahan Fazura Dan Fattah Amin, Video Neelofa Kecewa

Wake up this morning, and i saw this picture. Semalam memang tgk dorg kecoh kecoh pasal Fazura dan Fattah dah nikah. Tapi sebab xde pengesahan, mak just boolayan, malas amik port, biasa lah reporter kan. Then pagi ni group gossip Meons keluar pic ni, Allahu, aku tak tahu kenapa aku rasa tersentuh sangat tengok picture ni. Ntah lah, aku tak tahu korang rasa macam mana, tapi rasa sebak. huhu.

Aku memang fans Fazura, bukan lah die hard fan, tapi aku suka lah dia, dr zaman zaman Gol and Gincu lagi, sampai kan kalau korang nak tahu, nama PUTERI kakak Sophea tu kan, aku buh sebab ambil nama Fazura dalam cerita Gol and Gincu lah, HAHA, nampak tak minat dia macam mana, luls.

Walaupun ramai kutuk Fazura suara tak sedap lah apa, tapi aku tetap je layan lagu Fazura kat You Tube, korang tak suka, korang punya pasal ( haters gonna hate ). And walaupun kdg-kdg Fazura memang ada lalukan benda yang mcm nampak " bodoh " untuk dia contoh kes Kim K dulu tu, but, whos care, lantak lah, tetap suka juga. Manusia mana yang tak buat silap ye dok.

Dulu kecoh Fazura dengan TMJ, bagus pun tak jadi, sebab yelah, aku rasa Fazura tak sesuai dengan TMJ, nak kata Fazura sesuai dengan Fattah tu tak lah jugak, but, sokkay lah. HAHA.

As we know, Fattah dgn Neelofa dulu kan, but cinta terhalang, maybe sebab kes " Antara Dua Darjat " kot. dan aku rasa bagus pun bukan Fattah dengan Neelofa, sebab aku risau Fattah ni kena buli je dengan family Neelofa tu, LULS, nak nak ada biras yang " taiko " mcm Sharnaz kan, hahahahah. So Fattah maybe bukan untuk Neelofa.

Dan tetiba, Fazura dan Fattah umum pertunangan dorang, im a super duper happy, sebab aku rasa dorg " cocok " berdua, serius tau, dua dua nampak berseri seri masa buat press conference lepas balik Umrah haritu.

Fazura ni, tak makeup pun muka suci, nampak muka dia bersih, air muka dia, aku suka, Fattah pun sama, even kadang-kadang nampak mcm poyo, but, nampak air muka dia, muka orang baik-baik. " hopefully ", and semalam, dorang bernikah, betul lah, betul lah berita viral semalam tu, Alhamdulillah!!!

And till now, aku rasa terharu, masih rasa sebak bila tengok pic dorg berdua. Serius ahhh, cantik sangat, dan sangat padan.

♥ my wish is ♥
Semoga Allah memberkati pasangan ni, semoga Fazura dan Fattah kekal hingga ke Jannah, dan mendapat anak-anak yang cantik dan comel. Semoga dorg sweet sweet saja. Allahu, happy sangat lah aku rasa. Gila tak happy! HAHA.
#Fattzura haters, syuhhh, tepi sikit. HAHA.
And korang kena tengok video ni, pandai betul lah korang edit, SALUTE! hahahaha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. Akak suka je Fattah ngan Fazura walau akak pun bukan die hard fan diorang..benda baik kan..diorang dh nikah pun dh bagus...

    ReplyDelete
  2. kelakar lahai.. tak memasal lopa plak kena..

    ReplyDelete
  3. doakan yang baik-baik.. mudah-mudahan kalau ramai2 doakan mereka bahagia, lenyap lah cakap-cakap negatif tentang mereka.. :)

    satu je, tak payah la kaitkan dengan TMJ atau Neelofa. Tak manis pula kan. Fazura dgn Fattah pun mesti tak suka dikait-kaitkan dengan dua nama tu lagi. Cerita lama. Move on memasing. Yang netizen2 tu, abaikan je apa depa kata.. hahahahaha.. :)

    ...

    ReplyDelete
  4. Haa kn akk pn rs cocok je fattah and fazura...akk pn xminat dorg...haha tp suka je tgk dorg menikah...senyum meleret tgk gbr dorg...hehe

    ReplyDelete
  5. Suka sgt fazura....dr zaman dia berlakon senario xx dulu...comel...walaupun ada kontroversi...biarlah kannn...

    ReplyDelete
  6. Kannn sian nelofa.. asyik tk jadi je. Aysyink asyikk keluarga yg halang . Adehhhh . Sweett gila fattzura weih walaupun bkn fans pattah tu �� tp suka fazura

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com