Image and video hosting by TinyPic

17 April 2018

Rahsia Coach Aminah Kurus dari 125kg ke 58kg

Kurus Secara Semulajadi dengan CT FIT


Nak raya ni, semua pun nak kurus, #misikurusRaya katanyaaaa. haha. Haritu sempat aku pergi ke Majlis Pelancaran Produk dari Coach Siti Aminah iaitu CT FIT DETOX. Gigih aku pergi Pelancaran produk Coach Amie, sbb aku sangat adore dengan coach Amie, bayangkan, seorang perempuan yang memang berbadan besar, memang berketurunan badan gempal, boleh kurus sampai 58kg, sangat cantik! Allahu! semua orang boleh kurus, cuma, semangat tu! semangat tu yang kita mahu.

Actually bukan susah nak kurus, senang je, tapi nak mula tu sangat payah, and then kalau korang tak faham rentak badan korang, memang susah. Nak diet juga, bukan boleh main hentam je, kena juga study, badan korang jenis mcm mana, susah membuang ke, jenis banyak toksin ke dan sebagainya.

Ok jom start, apa itu CT FIT? CTFIT ialah product DETOX ya! bukan suppliment untuk kurus, korang takkan kurus kalau minum ni semata, ini pegangan coach Amie, kalau nak kurus dengan sihat dan bukan jenis yoyo iaitu turun naik, korang kena diet secara sihat. Macam mana diet sihat?

- Jaga Makan
Makan seberapa banyak sayuran & buah-buahan, lagi banyak lagi bagus. Sayuran dan buah-buahan mempunyai pelbagai sumber nutrient yang diperlukan oleh tubuh badan.

- Senaman
coach Amie ada sediakan 30 exercise video

- Kurangkan Pengambilan Gula
Cuba beralih ke penggunaan gula stevia, gula perang atau apa-apa jenis gula yang memberi kesihatan kepada diri kita

- Kurangkan Makanan Berkanji
sekadar satu pertiga (1/3) daripada pemakanan harian anda. Makanan berkanji meliputi kentang, bijirin, pasta, nasi dan roti.

Kalau nak makan benda manis-manis, boleh, tapi berpada-pada. kalau lelebih, buruk padahnya, mcm aku ni hah! hahaha.

Bila tengok gambar Coach Amie dulu dan skrg, aku sangat impressed tauuuu! lain wei, mmg cantik sgt coach amie depan depan.

OK, lepas dah jaga makan, makan makanan sihat segala tu, apa yang penting lagi? DETOX. Apa tu detox? proses pembuangan toksin.

Buang air besar juga paling bagus 3x sehari ok!

Selalu, orang yang badan besar ni, masalah dia is SUSAH MEMBUANG, SEMBELIT. Bila susah membuang tu lah toksin banyak terkumpul dalam badan, mula lah badan mengembang, mulalah muka berjerawat, lemau dan sebagainya.

Minum CTFIT, korang akan rasa kenyang selalu dan senang membuang.

Bila rasa kenyang, senang membuang, campur exercise sikit, boleh lah kurus, betul tak?

Kenapa Coach Amie nak buat produk sendiri? kan banyak sangat produk kat luar sana?
Dia kata, " kalau you nak kurus, nak detox, tapi produk tu gula tinggi, kalori tinggi, what for? " betul juga apa yang coach Amie cakap, ko nak kurus, beriyer ni, tapi amik product detox yang gula tinggi, yappedaaaa, baik tak payah! So Coach Amie decide to buat product sendiri, plus coach Amie adalah orang yang sangat cerewet. Almost 3 tahun juga baru terhasil produk CTFIT ini.

Kakak Coach Amie juga salah sorang " lab rat ", korang boleh tengok betapa kurusnya kakak coach amie, kagum aku!

Oh, siapa yang dengar Sinar FM tu, MISI XL RAHIM. Dengan product Detox ni, Rahim berjaya lost 22.5kg tau!!! Dengan detox je, so mmg hebat lah kuasa detox ni.

Sedap tau rasa minuman Detox ni, mcm rasa strawberri pun ada. TAK MANIS lansung ok! sbb dia guna stevia.

" CTFIT merupakan satu produk minuman kesihatan detoks. Diformulasikan khas dari campuran buahan beri, sangat bagus untuk mereka yang ini menurunkan berat badan "

Fungsi CTFIT adalah untuk menyingkirkan TOKSIN dan lemak tang tidak berguna dalam badan. CTFIT juga membantu membersihkan COLON ( usus ) untuk mengelakkan sembelit. Sembelit tak bagus ok! silap silap boleh buasir.

Dari segemuk-gemuk, sampai sekurus-kurusnya. adududududu. sangat cantik tau!

KEISTIMEWAAN CTFIT DETOXs


1 botol mempunyai 30 sachet untuk pengambilan selama sebulan

KHAS untuk 1000 pelanggan pertama, korang akan dapat

Tshirt CTFIT percuma dan 30video senaman percuma


So yang nak kurus tu, nak dapatkan produk CTFIT! boleh whatsapp

CT FIT HQ




#teamCTFIT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com