Image and video hosting by TinyPic

23 October 2018

WAWA Skin Booster Mencerah Dan Melembapkan Kulit Wajah Paling Berkesan

Produk Mencerahkan Dan Melembapkan Kulit Wajah


Aku ni bila nampak produk yang ada nama " SERUM ", ada nama " Brightening ", memang aku suka, HAHA. memang kulit tak cerah kannn, pastu sibuk nak cerah, gitulahhhh. Lama dah usha produk WAWA Skin Booster ni, sekarang baru dapat cuba.

Memula tengok kotak, eh biasa je kotak dia, simple, tapi bila tengok botol, macam teruja tau, sebab serum dia, siap ada GOLD DUST tau, bukan gold dust saja, siap ada lavender beads dan pomegranate beads. wahhhhh! mewah! Mereka claim, produk ni boleh :

- MENCERAHKAN WAJAH- MERAWAT WAJAH KUSAM- MENGECUTKAN JERAWAT- MENGANJALKAN DAN MELEMBAPKAN- MENGURANGKAN KESAN PIGMENTASI- MENGECILAN LIANG PORI- MERAWAT SUN BURN

So mari kita cuba.

Actually masa aku tulis entry ni, aku dah try serum ni dah 4 hari, yang amazingnya, result dia sangat pantas tau! memang nampak kulit aku "sedikit " cerah dan tak kusam, dan yang paling best, pakai serum sebelum makeup akan menjadikan kulit wajah korang glowing on the spot. Aku sendiri terkejut dengan result dia.

Kalau korang tengok Serum ni, dalam dia ada gold dust tau, then ada biji-biji, bila urut di wajah, biji biji tu akan menyerap masuk dalam kulit, serum ni TIDAK MELEKIT tau, ringan je rasa di kulit lepas pakai. Meresap cepat ke kedalam kulit.

Produk Mengecutkan Jerawat dan Memudarkan Parut Jerawat


Kalau muka korang jenis berjerawat, korang boleh pakai skin booster ni dengan konsisten, nanti jerawat akan kecut dalam masa 3 - 7 hari, dan kalau yang ada parut tu, 2 minggu boleh nampak fade dah parut tu, sebab Lavender tu fungsi dia memudarkan parut. Tapi korang kena ajar " jari " korang tu, bila time ada jerawat, jangan gatai dok picit-picit jerawat tu, paham?! HAHA.

Macam mana serum ni boleh mengecutkan jerawat dengan cepat? Sebab dalam serum ni ada bahan anti-bacterial yang boleh stop kan " tumbesaran " jerawat tu, then terus kecut. Power lah wei!!

Muka aku jerawat kurang, cuma tak berapa nak glow je, then aku cuma nak pudarkan wrinkles, dan merawat kusam.

Kelebihan WAWA skin booster


Selain dari kehebatan dia mengecut kan jerawat dan mencerahkan kulit wajah, SERUM WAWA ni more than just serum tau. Korang WAJIB ada. Sebab dalam masa yang sama dia melembapkan dan melindungi kulit. Selain itu :

- Menganjalkan Kulit Wajah

- Membaiki Tisu Kulit

- Mengecilkan Liang Pori


Actually bila kita dah masuk ke usia 30an ni, SERUM is a MUST HAVE item tau, tak kira lah apa jenis serum dan yang pasti sesuai lah dengan wajah korang. Sebab serum ni dia repair balik skin kita, dan menganjal kan. Kalau jenis yang jaga kulit wajah, mesti tahu bab ni. Bagi yang tak pernah menggunakan apa-apa serum? boleh try WAWA SKIN BOOSTER, sebab serum ini sesuai untuk semua jenis kulit.

Kalau ada yang tanya tentang KKM, Lab Test segala bagai, jangan risau, WAWA skin booster antara product yang tiada mercury, menggunakan bahan natural, dan ada Lab test, kalau nak tengok bukti, boleh ke IG WawaSkinBooster.

Bahan yang digunakan :

šŸŽPOMEGRANATE
šŸŒ·LAVENDER
šŸŒµALOE VERA
šŸCUCUMBER
šŸ‚GOLD DUST

Ni wajah aku yang telah di"siapkan" dan aku prep kan wajah menggunakan WAWA serum. Memang best gila! serius, muka jadi auto glow wei!!!

Cara Menggunakan WAWA Skin Booster :

- Cuci Muka
- Sapu Toner
- Ratakan Wawa Serum di seluruh wajah
( urut dan dap dap )
- barulah apply mosturiser atau lain-lain

Guna dengan konsisten pagi sebelum makeup dan malam sebelum tidur untuk result yang TERBAIK. Tapi serius aku memang suka sangat product ni, ada video aku sediakan. Jom tengok!


kecik molek je botol serum ni, comei mcm founder dia.

HARGA WAWA Skin Booster
15ml Rm59

More Info boleh ke

Untuk pembelian, terus whatsaap di

Selamat mencuba! Serum Paling BEST!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com